Personlighetstest: vilket äpple väljer du? Svaret avslöjar något om din personlighet

av Titti Carlberg

29 Augusti 2023

Personlighetstest: vilket äpple väljer du? Svaret avslöjar något om din personlighet
Advertisement

Starka, svaga, öppna eller blyga personligheter: var och en av oss har sin egen och det är detta som gör oss unika. Våra egenheter drar till sig uppmärksamhet hos dem vi möter i den hektiska vardagen och det finns de som omedelbart är i samklang med oss. Kanske är det vår sympati som är intressant, kanske själens djup eller vår vänlighet. Var och en av oss har en egen personlighet, men det finns detaljer i vår karaktär som alltid förblir lite dolda och som vi själva kanske inte är medvetna om.

Det är nu dags att plocka upp dem till ytan, genom att delta i ett roligt personlighetstest som på ett lekfullt sätt kan avslöja lite mer om oss. 
Är du redo att upptäcka något nytt om dig själv? Då sätter vi igång!

Advertisement

Personlighetstest: vilket äpple väljer du?

Personlighetstest: vilket äpple väljer du?

Personlighetstester är uppenbarligen trevliga tidsfördriv, de är inte beroende av vetenskapliga studier, men att göra dem är ett trevligt sätt att ta reda på något om sig själv. De kanske hjälper oss att förstå någon nyans som vi har missat, vilken vi nu har börjat lägga märke till och vill hålla ett öga på.

Men låt oss inte förvilla oss i långa förklaringar. Frågan vi ställer är: tänk dig att du är på marknaden och ska välja ett av dessa äpplen, vilket väljer du?

Om ditt svar är nummer 1 betyder det att du har en väldigt stark karaktär. Du är en mogen person och du visar alltid stort mod, speciellt när du möter vardagens utmaningar. Du låter inga svårigheter stå i din väg och du slappnar bara av när du har nått ett mål, oavsett vilket.

Advertisement

Tänk inte för mycket, låt dina instinkter leda dig

Tänk inte för mycket, låt dina instinkter leda dig

Pxhere

Nummer 1 är inte det du skulle välja, okej. Om ditt favoritäpple är nummer 2, har du en livlig och utåtriktad personlighet, du gillar att leva passionerat och din dragningskraft lämnar ingen som passerar dig oberörd. Med andra ord är du är en riktig "charmör".

Men du känner inte ens igen dig själv i den beskrivningen eftersom du istället valde nummer 3. Vad säger det om din karaktär? Det visar att du är extremt reserverad. Du är inte säker på dig själv och av den anledningen gillar du inte att ha en stor grupp människor runt dig samtidigt. Du har inget emot ensamhet och du gillar att omge dig med några få utvalda som förstår dig och ger dig den trygghet du behöver.

Det fjärde äpplet med sin gulorange färg indikerar en stor känslighet. Om någon i din omgivning är sjuk och behöver närhet så backar du inte, tvärtom. Du är mycket uppmärksam på andra människors känslor och även du upplevever dem på djupet, men var noga med att inte överdriva. Andra kanske tycker att du reagerar lite överdrivet.

Svaret kommer att avslöja något om din personlighet...

Svaret kommer att avslöja något om din personlighet...

U.S. Department of Agriculture/Flickr

Inget av de fyra första representerade ditt val. Vilket av äpplena föredrar du? Nummer 5? Om det är ditt val, ska du veta att du har en balanserad personlighet. Du är fridfull, lugn, tillfreds med dig själv och äpplets färg symboliserar ditt perfekta förhållande till naturen och omgivningen. Din fridfulla natur gör att du lever bra och att ha dig i sin närhet är mycket trevligt. Du ingjuter lugn och ingen kan ta ifrån dig din känsla av välbefinnande.

Men nej, du valde nummer 6. Det gulgröna äpplet lämnar dig inte oberörd och du kunde inte köpa en annan färg. Varför? Du är förvisso en optimistisk och positiv person, men detta är inte alltid bra. Omgivningen kanske tycker att du inte har mognat och att du fortfarande har en lång väg kvar att gå för att bli självständig.

Vilket äpple valde du? Berätta för oss om du kände igen dig lite i personlighetsbeskrivningen.

Advertisement