Hur många konsonanter F är gömda bland alla vokaler E

av Titti Carlberg

20 Augusti 2023

Hur många konsonanter F är gömda bland alla vokaler E
Advertisement

Det finns människor som dagligen provar på nya utmaningar och bland de de brinner mest för är frågesporter. Tack vare spridningen av sociala medier är det varje dag möjligt att spela dessa quiz och sätta sitt intellekt på prov. Folk ser dem som en utmaning mot sig själva och så fort det dyker upp en framför dem kan de inte motstå lusten att försöka lösa den..

Entusiaster sätter sig framför den, tittar på den och slösar ingen tid på att läsa in leveransen noggrant utan börjar omedelbart fundera på hur de ska lösa den. De analyserar varje detalj, deras ögon sveper över hela bilden, de vill vara de första att ge lösningen så att de kan känna sig smartare än alla andra.

Kan du lösa denna quiz? Sätt din syn på prov.

Advertisement
Hur många konsonanter F är gömda bland alla vokaler E - 1

När det handlar om matematiska quiz gör spelarna inget annat än beväpnar sig med uppfinningsrikedom för att lösa operationen och uppnå resultatet. Men när det istället handlar om visuella tester går de igenom hela bilden, kisar med ögonen och studerar varje detalj, i hopp om att hitta det element som leder dem till lösningen.

I det här fallet finns det en serie upprepande bokstäver på bilden, närmare bestämt en vokal, "E", men i denna myriad av bokstäver finns det en konsonant gömd, "F" som upprepas flera gånger. Målet är att räkna alla "F" på bilden, tror du att du klarar det?

Hemligheten är att ta tid på sig, låt dig inte distraheras, inte ens för ett ögonblick, endast på detta sätt kommer du att kunna identifiera alla dolda bokstäver. Brådska och stress leder bara till att du gör fel.
Oroa dig inte om du inte lyckades, vi avslöjar svaret för dig nedan.

Advertisement
Hur många konsonanter F är gömda bland alla vokaler E - 2

Hemligheten med att komma fram till det rätta svaret är att sitta lugnt, isolerad från omgivningen och noggrant studera hela bilden, sedan är det bara att räkna, titta på bilden från höger till vänster och när du ser ett "F" håll det i minnet. Om du far med blicken över bilden kommer du säkert missa några.

Konsonanterna som är gömda på bilden är 8 stycken.

Lyckades du hitta alla?

Advertisement