Visuell test: ser du talet som är dolt i bilden?

av Titti Carlberg

18 Augusti 2023

Visuell test: ser du talet som är dolt i bilden?
Advertisement

Det finns många människor som är fascinerade av quiz, de sitter som klistrade framför skärmen, de tillåter dem inte att gå därifrån. Allt för att de älskar att sätta sig själva på prov.

Faktum är att det finns många individer som dagligen brottas med dessa frågesporter. De ser dem som en utmaning mot dem själva. Så fort de stöter på en är deras önskan omedelbart att komma på lösningen. I sådana fall analyserar de varje detalj på fotot, de försöker till fullo förstå innebörden av testet. Tills man har hittat svaret finns det bara en hemlighet: studera fotot och inte låta sig distraheras

Så, lyckas du finna det dolda talet inuti bilden? Om du ser det inom 10 sekunder betyder det att du har en felfri syn. 
Utmana dig själv...

Advertisement
Visuell test: ser du talet som är dolt i bilden? - 1

På ytan kan det se ut som en helt grön bakgrund, men man kan ofta bli lurad av det yttre. Alltför många gånger händer det att man ser något utan att egentligen observera det närmare. I dessa fall händer det att du kan ha lösningen framför ögonen, men du märker det inte. Hemligheten är att titta över hela bilden, uppifrån och ned, från höger till vänster tills du ser detaljen som avslöjar svaret. De är foton som medvetet leker med uppfattningen av sinnet och synen, betonar vissa detaljer som dock är värdelösa och istället maskerar objektet som ska identifieras.

Man kan tillbringa flera timmar med att titta på bilden utan att se något, men plötsligt ser man ett tydligt inslag, och därifrån börjar man undersöka vad den gröna bakgrunden kan dölja.Endast ett skarpt analytiskt öga kan hitta det dolda talet men oroa dig inte, vi ger dig svaret.

Advertisement
pixabay

pixabay

I den helt gröna bakgrunden finns det ett tal inbäddat i ljusare nyanser, bara en person som har blick som en falk kan se det på en gång, andra kan spendera timmar på att titta på fotot utan att se det. Av denna anleding, om du är trött på att undersöka kommer vi att ge dig det rätta svaret: talet är 2578. Det är synligt gömt, i själva verket mitt på bilden.

Lyckades du se det?

Advertisement