Kan du hitta den dolda bokstaven bland siffrorna? Om du ser den inom en minut är du fenomenal

Titti Carlberg

28 Juli 2023

Kan du hitta den dolda bokstaven bland siffrorna? Om du ser den inom en minut är du fenomenal
Advertisement

Miljontals webbanvändare deltar ofta i visuella tester som dessa varje dag, det är en utmärkt underhållning för både unga och vuxna. Dessa spel kan spelas individuellt eller i sällskap, man kan tävla med vänner och släktingar för att ta reda på vem som är snabbast på att lösa utmaningen.

De visuella frågesporterna är indelade i olika kategorier, från de som ber dig hitta ett dolt eller kamouflerat föremål, till de där du måste gissa rätt lösning på en ekvation och så vidare, men de har alla en sak gemensamt: du måste hitta lösningen på kortast möjliga tid!

Om du känner för att ha kul kan du testa din visulla snabbhet, rulla nedåt för att delta i testet "hitta den dolda bokstaven".

Advertisement

Var finns den dolda bokstaven? Försök hitta den inom 60 sekunder

Var finns den dolda bokstaven? Försök hitta den inom 60 sekunder

Precis som med allt, det viktiga är träning: bara genom att till exempel springa varje dag kan du få bra kondition och snabbhet, detsamma gäller för sinnet. Genom att öva och träna det regelbundet och hålla hjärnan aktiv, kommer det att gå allt snabbare att hitta rätt svar.

På den här bilden, som du kan se, presenteras du för en serie siffror från 0 till 9. I denna nästan oändliga mängd av siffror ber vi dig att hitta en dold bokstav, även om det vid första anblicken kan verka som att det inte finns någon, den mystiske inkräktaren är verkligen närvarande där någonstans. Att kunna isolera bokstaven är inte lätt, men du har en minut på dig att spåra den: för att göra det måste du använda dina ögon och din koncentrationsförmåga maximalt. Låt inte stoppuret distrahera dig: din uppmärksamhet måste hela tiden vara fäst på bilden för att kunna söka efter den främmande figuren.

När tiden är ute har du två val: ge dig själv några extra sekunder eller en ytterligare minut för att hitta bokstaven eller rulla ned för att upptäcka lösningen.

Advertisement

Här är lösningen: de finns faktiskt där!

Här är lösningen: de finns faktiskt där!

Pixabay

Om du har kommit så här långt har du förmodligen inte lyckats hitta inkräktaren som tillhör alfabetet, men oroa dig inte: ditt nästa försök i dessa spel kommer att gå lättare.

Nu är vi framme vid lösningen: den dolda bokstaven är en vokal, nämnligen I. Detta kan göra det ännu mer förvirrande, eftersom versalen påminner mycket om 1, vilket gör det svårare att urskilja den. Men den finns där, i början av fjärde raden räknat från bildens övre vänstra hörn, bredvid en 4:a, under en 7:a och över en 2:a.

Den här utmaningen hör inte till de lättaste, men om du lyckades, grattis: du har en fenomenal syn och koncentrationsförmåga!

Gillade du detta visuella test?

Advertisement