Hans fru frågar honom hur dottern mår, han svarar med absurda fotomontage

av Titti Carlberg

19 Februari 2023

Hans fru frågar honom hur dottern mår, han svarar med absurda fotomontage
Advertisement

Det sägs ofta att man ändrar karaktär när man får barn. Men när det inträffar är de flesta föräldrars önskan att tillbringa så mycket tid som möjligt med sina barn. 

Kenny Deuss är en väldigt kreativ pappa, framför allt så är han väldigt duktig på att skapa på sin dator, så pass att han lyckas göra perfekta fotomontage, i vilka han har gjort sina döttrar (Alix och Aster) till huvudpersoner. Han skapar de mest extravaganta scenarier som kan finnas, där han placerar sina två små flickor i centrum. Han gör detta för att underhålla, först och främst sin fru, men även webbanvändare. Syftet med bilderna ska vara att på ett behagligt sätt försäkra mamman till de små att de är trygga och har det bra med deras pappa. Låt oss se vad han hittar på.

via onadventurewithdad/Instagram

Advertisement

1. Flickan och grillen

Han kanske vill lära henne redan när hon är ung hur man grillar en perfekt biff.

Advertisement

2. Med armarna runt giraffens hals

"Vi besökte en djurpark i helgen. Det var därför jag inte kunde låta bli att göra en fotomontage. Men jag är dessutom säker på att Alix önskar att detta är verklighet."

3. Det räcker med lite silvertejp för att hålla henne lugn

"Jag behövde en stund för mig själv så jag bestämde mig för att sätta fast min dotter, åtminstone tills hon förstår att hon inte får störa mig när jag spelar på min Playstation".

4.De tränar för att bli mästare på fotboll

Hon kanske är lite för ung för att stå i målet, lyckas hon ta något skott.

5. Kommer de någonsin att bli duktiga på att baka?

"Idag är det min födelsedag så flickorna bestämde sig för att baka en tårta. Eller de försökte åtmionstone..."

Advertisement

6. Nu är det problemet löst

"Jag hörde konstiga ljud från bilen, så Aster kunde inte vänta med att kontrollera vad det var för fel på den"

7. Arbetsverktyg

"Flickorna blev väldigt glada när de fick hälsa på deras nya kusin Atlas. De skänkte till och med några av deras favoritleksaker till honom, det vill säga mina verktyg".

Advertisement

8. Att ta med sig sina barn till spelhallen

"Aster ville till varje pris fånga ett kramdjur så hon klev in i spelet. Vilken tur att jag hade två mynt så att hon kunde fånga det".

9. Hemlagad pommes frites

"Det finns inget godare än potatis som är friterad hemma. Aster har hand om fritösen, medan jag har hand om ketchupen och avsmakningen".

Advertisement

10. Bästa stället att kyla ner sig på när man är varm

"Medan jag handlade letade Aster efter ett ställe att kyla ner sig på. Alix hittade den perfekta platsen..."

11.När det handlar om att äta pizza är det alltid bättre att överdriva

"Aster gillade inte sina grönsaker, så jag bestämde mig för att beställa hem några pizzor. Det är ju trots allt jag som betalar".

Advertisement

12. Det är bekvämt att ha en frisör hemma

"Det var dags för mig att få håret klippt och Alix insisterade på att det var hennes uppgift, synd bara att hon klippte ett stort hål på sidan".

13. Fårskock

"Vi var på resa genom Storbritannien och jag kunde inte låta bli att stanna vid en av dessa vackra fält. Aster trodde dock att fåren var vänliga så hon beslöt sig för att ta en ridtur på en av dem".

Advertisement

14. När man arbetar på en byggarbetsplats

"Flickorna ville hjälpa till på byggställningen och jag kunde inte neka dem. När vi har en liten rast mellan en byggnad och en annan är det trevligt att läsa en bok eller njuta av utsikten".

15. Piñata

"Alix på sin födelsedag, hon fyllde 3 år. Hon ville fira denna speciella stund med sin lillasyster och karameller. Jag blev tvungen att ge henne en piñata"

Advertisement

16. Hon ville absolut hjälpa till med takläggningen

Vi höll på att lägga ett nytt tak på vår uteplats. Naturligtvis ville Alix hjälpa till, så nu är det hon som sammanfogar alla delar".

17. Lek med fiskmåsar

"Vi tillbringade ett par dagar vid belgiska kusten. Det fanns några fiskmåsar där som barnen lekte med, men nu måste jag hitta deras bo för att förstå var Aster befinner sig".

Hur tillbringar du din tid med dina barn?

Advertisement