"Få dig ett skratt": 16 bilder som visar hur livet är fullt av humor

av Titti Carlberg

02 November 2022

"Få dig ett skratt": 16 bilder som visar hur livet är fullt av humor
Advertisement

Livet är fullt av oväntade situationer, vi vill alla att varje del av vår existens ska vara perfekt, men så fort man går runt ett hörn stöter man på något oväntat, men många gånger är det just från det oväntade som man får sig en positiv överraskning. Det räcker med att man lär sig se från den rätta synvinkeln, se sig omkring och märka hur ofta allt runt omkring oss kan få oss att skratta.

Negativa händelser kan ofta vara roliga, och om de först gjorde dig upprörd, slutar det till slut med ett gott skratt. Här är 16 bilder som vittnar om hur livet kan vara fullt av humor.

Advertisement

1. Pizza

1. Pizza

garpman32/Reddit

Några italienska hjältar är upptagna med att rädda pizzan från ananasen. De försöker bara skydda den äkta produkten.

Advertisement

2. Tupplur

2. Tupplur

Reddit

Denna katt vill inte kliva upp utan vill fortsätta sova. Ägaren har förmodligen försökt väcka den flera gånger, men han kryper bara ännu längre ner under täcket.

 

3. Spegel

3. Spegel

mikeleus/Reddit

Om man skulle råka ha sönder spegeln på bilen är det inget problem. Denna man har hittat en definitiv lösning, det räcker med att sätta fast en vanlig handspegel på bilen.

4. Blomvas

4. Blomvas

Automatic_Computer20/Reddit

När du vandrar genom salarna på Brooklyn-museet och plötsligt får syn på en vas med stövlar kan du inte förbli likgiltig, men den första förvåningen förvandlas snabbt till ett gapskratt.

5. Motorcykeln

5. Motorcykeln

kallexander/Reddit

Dessa personer vill få mormodern chansen att känna vinden genom håret när hon kör motorcykel. Det är därför de låtsas gasa på gatan.

Advertisement

6. Hunden

6. Hunden

HamboneBanjo/Reddit

Efter att ha blivit badat och tvättad, förlorade han ingen tid utan stoppade direkt ner nosen i leran: det ser nästan ut som att han har skägg.

7. Katter

7. Katter

TheBlazingPhoenix/Reddit

Du ligger orörlig i soffan och tittar på tv, när du plötsligt hör ett ljud uppifrån av två katter som har rivit isär pappret och står och tittar på dig.

Advertisement

8. Björn

8. Björn

EscapingTheLabrynth/Reddit

Detta är säkert en situation då det är svårt att hålla sig lugn, men att se en björn kliva in i en bil är helt säkert något som får en att skratta. Det viktiga är att man själv är på behörigt avstånd.

9. Glasögon

9. Glasögon

smolprincess928/Reddit

Denna hund ser ut att bära glasögon, på det sättet kan man ta den för en intellektuell hund. Men det är bara en optisk illusion från två såpbublor framför hans ögon.

Advertisement

10. Staty

10. Staty

altonbrownfan/Reddit

En väldigt annorlunda och extravagant staty. Men frågan som de förbipasserande ställer sig är "varför åker en banan skridskor?".

11. Strumpa

11. Strumpa

1minatur/Reddit

Denna strumpa har ramlat ner på golvet och har fått en annorlunda form. Den ser nästan ut som en av de statyer som finns på Påskön, det är bara om man tittar närmare som man ser att det är ett klädesplagg.

Advertisement

12. Ägg

12. Ägg

Rinkeli/Reddit

Ett enkelstekt ägg, som i stekpannan har antigit en konstig form, det ser ut som ett spöke.

13. Fåtölj

13. Fåtölj

St1cks/Reddit

Denna bild väcker många frågor: hur har en fåtölj hamnat mitt på en parkering, men framförallt varför lägger sig någon för att sova i den?

Advertisement

14. Påskön

14. Påskön

marktherobot-youtube/Reddit

Denna katt har valt det idealiska stället att lägga sig på, det ser precis ut som statyn från Påskön har en peruk.

15. Bakom ratten

15. Bakom ratten

winterbearry/Reddit

Den klassiska pålitliga chauffören, undra hur länge han har haft körkort...

Advertisement

16.Kärra

16.Kärra

mu1ti6rain / Reddit

Han hade bestämt sig för att utföra lite trädgårdsarbete, men gick förmodligen till fel avdelning när han köpte redskapen och istället gick till leksaksavdelningen. Denna kärra ser ut att vara för barn.

I vilken av dessa situationer fick du dig ett gott skratt?

Advertisement