Han spelar in videor där han låtsas vara död: han gör det så bra att han blir anlitad av TV

av Titti Carlberg

03 November 2022

Han spelar in videor där han låtsas vara död: han gör det så bra att han blir anlitad av TV
Advertisement

Alla människor har en viss medfödd talang som är överlägsna andra, det finns de som har en naturlig benägenhet eller en verklig talang för specifika aktiviteter, som de som utan att någonsin ha tagit en lektion kan sjunga på ett sublimt sätt eller lyckas med lätthet att modulera sin röst eller som utan att någonsin ha provat dem omedelbart visar stor skicklighet i sport.

Människans kompetenser är många och dolda, men den verkliga vändpunkten skulle vara att kunna omvandla dem till ett yrke, vilket innebär en möjlighet att kombinera affärer med nöje.
Precis som den här mannen gjorde som är så bra på att hålla sig stilla i flera timmar att han anlitades av producenterna till en tv-serie.
Låt oss se hur det var möjligt.

via Dailymail

Advertisement
TikTok

TikTok

Tack vare sin passion lyckades Josh Nalley, 42, från Kentucky bli anställd på TV. På TikTok publicerar han dagligen videor där han "spelar död", han förblir orörlig i flera timmar. Denna förmåga har gjort det möjligt för honom att göra en verklig förändring i sitt liv. Den mest lustiga aspekten i hans klipp är den ironiska avsikten som lyser igenom trots att den bara föreställer en orörlig man.

En morgon när han startade sin dator fann han ett mail från CBS, en tv-sändare, som förklarade hur de hade sett hans framträdande på TikTok och ville erbjuda honom en roll i tv-serien CSI. Till en början trodde han att det var ett skämt, men insåg sedan att det var på riktigt.

"Till en början trodde jag inte på det, men de tog mig till Kalifornien. Det visade sig att Mario van Peebles var regissör för det avsnittet, så förutom att spela en roll i programmet fick jag träffa honom, vilket var fantastiskt."

Advertisement
TikTok

TikTok

Josh gillar inte att prata framför kameran, så detta är ett perfekt sätt för honom att synas på tv, utan att behöva öppna munnen. Seriens producenter var förvånade över hans förmåga att förbli orörlig under så lång tid. De slösade ingen tid utan kontaktade honom så fort de hade sett hans skicklighet för att erbjuda honom en roll i serien.

Josh blev "känd" tack vare sin talang. Har du lyckats omvandla din passion till ett jobb?

Advertisement