Han ställer sig på knä för att fria till henne med en godiskaramell, hon vänder sig om och går därifrån

av Titti Carlberg

13 Oktober 2022

Han ställer sig på knä för att fria till henne med en godiskaramell, hon vänder sig om och går därifrån
Advertisement

När man tänker på frieri föreställer man sig ett perfekt ögonblick, en rörande scen som är studerad in i minsta detalj. Det tar dock tid att förbereda allt perfekt, man måste välja rätt ring, vänta på bästa tillfälle och finna orden som bäst uttrycker ens känslor. När allt detta har utförts väntar man bara på svaret som man hoppas av hela sitt hjärta ska bli ett "Ja".

Förmodligen så tyckte nog den här killen att han kom med ett sött och fantasifullt förslag, men hans flickvän tyckte nog inte det med tanke på hennes reaktion. Låt oss se vad som hände.

via canadianpartylife/Tiktok

Advertisement
canadianpartylife/Tiktok

canadianpartylife/Tiktok

Ett par var på väg nerför trappan till stadion för att se en Major League baseballmatch mellan Toronto Blue Jay och Boston Red Sox. Halvvägs uppför trappan saktade killen ner och stannade, efter att ha tvekat i några sekunder bestämde han sig för att detta var det rätta ögonblicket. Han vände sig mot flickvännen, kramade henne och viskade "jag älskar dig"

Han backar lätt, knäböjer och tar upp en liten svart ask, den typiska för ringar, ur fickan. Flickvännen blir förvånad och kan knappt hålla tillbaka sina känslor, men plötsligt förändras hennes ansiktsuttryck.

Advertisement
canadianpartylife/Tiktok

canadianpartylife/Tiktok

Hennes pojkvän hade öppnat asken och plockat ur ringen, men hon upptäckte att det var en godisring. Efter att ha sett godisbiten ändrades hennes humör på ett litet kick. Överraskningen, snarare än att få henne att le av lycka, vilket han förmodligen hade hoppats på, fick henne att reagera på ett avgjort negativt sätt. Utan att tveka vände hon honom ryggen och gick därifrån.

Denna gest splittrade många webbanvändare, många tycker att hon hade för bråttom och att hon skulle ha väntat för att se om han drog upp en äkta ring. Vissa andra stöder dock flickvännen och motiverar det med att ett sådant förslag ska göras rätt, medan andra stöder pojkvännen och säger att det var ett väldigt sött frieri.

canadianpartylife/Tiktok

canadianpartylife/Tiktok

En av de som tog parti för pojkvännen tyckte att det var en tillgiven gest: "ett sådant frieri vill jag uppleva. Den äkta ringen kan komma senare. Jag är ganska säker på att det var en spontan handling, ironisk ja, men framför allt väldigt gullig".

Videon avbryts redan innan man ser pojkvännens reaktion, det är inte känt om det han gjorde var ett äkta frieri eller ett skämt.

Tycker du att han gjorde fel genom att fria med denna alternativa ring eller var det hon som hade för bråttom med att gå därifrån?

Advertisement