Han blir bortkörd av polisen men han gömmer sig under en filt och hoppas att han inte syns: arresterad - Curioctopus.se
x
Han blir bortkörd av polisen men han…
Bruden vill inte ha sin systerdotter som tärna utan väljer katten: Forskare upptäcker en märklig asfalterad havsbotten på ett djup av 3 km:

Han blir bortkörd av polisen men han gömmer sig under en filt och hoppas att han inte syns: arresterad

13 Maj 2022 • Av Titti Carlberg
175
Advertisement

Brottslingarna tar till de mest olikartade knep för att undkomma polisen och undvika konsekvenserna av deras handlingar, men en av dem överdrev med fantasin, och gav liv åt en historia som verkligen är komisk: metoden som han tillgrep för att göra sig "osynlig" roade de poliser som delade bilderna från händelsen på sociala medier.

Händelsen utspelar sig i Belfast, Maine, och spreds snabbt på grund av sin absurditet.

Inledningsvis anklagades mannen för intrång och greps sedan. Han hade försökt bryta sig in i Admiral Ocean Inn sent på natten och störde hotellgästerna som larmade polisen.

När polisen anlände till platsen eskorterade de mannen ut från hotellet och sa åt honom att inte återvända, annars skulle han arresteras. En varning som figuren dock bara låtsades lyssna på.

Någon timme senare gjorde faktiskt sergeanten en kontrollrunda runt hotellet och lade märke till en man som satt på en stol gömd under en vit filt.

Det behöver inte sägas att individen var densamma som hade blivit utkörd av polisen tidigare: efter den första varningen utlöstes arresteringen för intrång och villkoren för borgen. Matthew Cook, sergeanten för polisdepartementet berättade att mannen fördes till häktet där han tillbringade natten.

Polisen berättade om händelsen på Facebook: "Här på Belfast-avdelningen har vi sett många olika smarta sätt att gömma sig för polisen. Detta är tyvärr inget av dem."

Dagen efter erkände han sig skyldig under ett förhör och blev på nytt förd till häktet där han fick tillbringa ytterligare en dag innan han släpptes.

Poliserna behövde inte ta till några geniala undersökande färdigheter för att hitta mannen på nytt, det visade sig att han dagen efter hade druckit överdrivet mycket alkohol och blev huvudpersonen i ett rekordstort självmål.

Tags: PolisenWtfAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack