Den här tjejen skapar tatueringar som är så verklighetstrogna att de ser verkliga ut: 15 av hennes mest spektakulära verk - Curioctopus.se
x
Den här tjejen skapar tatueringar som…
Han donerar en njure till sin flickväns mamma, en månad senare lämnar hon honom för att gifta sig med en annan Den märkliga historien om Ferrarin som ett barn hittade begravd i trädgården: år 1978

Den här tjejen skapar tatueringar som är så verklighetstrogna att de ser verkliga ut: 15 av hennes mest spektakulära verk

19 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
1.145
Advertisement

Tatuering är en riktig konst, som har sina rötter i antiken. Även om valet att dekorera huden med teckningar eller skrifter kanske inte tilltalar alla, måste det erkännas att vi i vissa fall bara kan förbli mållösa inför verk så realistiska eller exakta att de verkar levande, så pass att man nästan vill röra vid dem.

Vi pratar om tatueringar som är så imponerande att de kan övertyga även den mest skeptiska om att det är något underbart. Till den grad att det nästan är en underdrift att kalla dem så. Nedan har vi bestämt oss för att presentera ett urval av verk av en tatuerare som verkligen förtjänar beröm för det hon gör. Hon heter Ryan Ashley Malarkey och är mycket välkänd på webben. Och det är inte så svårt att förstå varför: det räcker med att titta på hennes tatueringar för att bli förvånad. Är du redo att se dem?

Denna unga tatuerare är en riktig kändis. Hennes unika, detaljerade och speciella stil har faktiskt gjort henne populär över hela världen. När Ryan provar en av sina teckningar skapar hon verk som ser ut att komma ur huden, nästan som om de vore "en lättnad". Spets, smycken och färgnyanser: intrycket är nästan som att man kan röra vid dessa tatueringar, eller hur?

Kolla in den här teckningen: minst sagt otrolig, eller hur?

Advertisement

Ett "smycke" ritat på huden!

Reflektioner, kontraster, proportioner: det är mycket mer än en enkel tatuering!

För Ryan är att uttrycka sig genom tatueringar en verklig livsstil. När hon skapar sina kroppskonstverk stannar hela världen runt henne. Koncentrationen är maximal och resultatet syns när jobbet är klart: helt enkelt vackert!

Det ser faktiskt ut som en accessoar!

Advertisement

Det är inte varje dag man ser sådana här tatueringar!

Skulle du vilja ha en sådan här tatuering?

Advertisement

Störande, komplex och majestätisk på samma gång

Hennes talang ledde till att hon vann den åttonde säsongen av den amerikanska TV-tävlingen Ink Master: hon var den första kvinnan att nå denna framgång: Ryan älskar att bli uppmärksammad, och det måste sägas att hon verkligen har nått målet i detta.

Advertisement

En teckning som verkligen är...värdefull!

Med dess lila referenser och reflektioner är den inget mindre än fascinerande

Vad tycker du? Överdriven eller elegant? Hon vet verkligen hur hon ska förvåna alla!

Återigen står vi inför en tatuering som verkar "uppstå" ur huden

Tycker du inte att den är imponerande och realistisk?

Hur man förskönar en fot med en tatuering

Helt enkelt underbar!

En sådan här tatuering går inte obemärkt förbi

Vad tycker du om hennes tatueringar? Vilken tycker du bäst om? Skulle du vilja ha en av dem?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack