Han klär ut sig till Spider-Man för sin sista arbetsdag på banken: "du är en hjälte"

av Titti Carlberg

06 Januari 2022

Han klär ut sig till Spider-Man för sin sista arbetsdag på banken: "du är en hjälte"
Advertisement

När det är dags att säga "stopp" till ett jobb som inte längre sker så villigt, känner många människor en stark känsla av befrielse och bestämmer sig för att lämna det på det mest underliga och originella sätt, som utan tvekan lämnar ett minne av dem.

Det är faktiskt inte så ovanligt att man får höra sådana här berättelser. Extravaganta uppsägningar, flagranta gester och inte alltför beslöjande meddelande till arbetsgivaren, precis som det som den banktjänsteman, som vi ska berätta om, gjorde. Vad gjorde han som var så speciellt? På sin sista arbetsdag valde han att göra sig minnesvärd genom...att bära en Spider-Mankostym!

via India Today

Advertisement
ksguile/Imgur

ksguile/Imgur

Nej, det är inget skämt: i São Paolo, Brasilien, satte den här bankanställde verkligen färg på en vanlig grå arbetsdag. Som ett äkta Spider-Man fan måste han ha tyckt att det inte fanns något bättre sätt att lämna sitt jobb än att gå klädd i den flamboyanta kostymen av en av de mest kända superhjältar i filmens värld.

Advertisement
ksguile/Imgur

ksguile/Imgur

Hans kollegor trodde först inte sina ögon när han klev in på banken. Men som om allt var som vanligt började han att utföra sina dagliga uppgifter, och dräkten hindrade honom absolut inte från att röra sig obehindrat, vare sig vid datorn eller för att interagera med de andra. Ända fram till arbetsdagens slut påminde han alla om hans enorma humor, som på kort tid har gjort honom känd på webben.

ksguile/Imgur

ksguile/Imgur

Som om hans kostym inte räckte för att skapa nyfikenhet och nöje tillbringade han dagen med att vandra runt på banken för att bli säker på att alla kunder lade märke till honom

Det är inte svårt att föreställa sig reaktionerna från människor som har läst om hans skämt på webben. Det är väl onödigt att säga att många applåderade hans gest och föreställde sig själva i hans skor, alla fall för en dag. Det är absolut ingen underdrift att säga att de ansåg honom vara en äkta "hjälte", kapabel att med extremt mod och ironi inspirera många andra att agera på ett så befriande sätt. Det händer ju faktiskt inte varje dag att bevittna en sådan scen i ett så formellt sammanhang som en bank.

Vem vet vilka andra påhitt som människor kommer att hitta på när de bestämmer sig för att sluta på sin arbetsplats!

Advertisement