Hon adopterar ett barn och upptäcker snabbt att det är barnet hon förlorade 10 år tidigare

av Titti Carlberg

25 Mars 2022

Hon adopterar ett barn och upptäcker snabbt att det är barnet hon förlorade 10 år tidigare
Advertisement

Att förlora sitt barn är en rädsla som alla föräldrar dras med. Tyvärr gick Gabriela Suarez igenom denna fruktansvärda upplevelse, efter att hennes son hade försvunnit från daghemmet då han var tre år. Ett oförklarligt försvinnande som visade sig vara - tio år senare - en kidnappning, utförd av en kvinna som uppfostrade pojken i ett hus inte långt ifrån hans riktiga familjs bostad.

Tio år senare träffade Suarez en ung pojke på ett center för barn i ekonomiska svårigheter och valde honom som en möjlig adoptivson. Med vissa misstankar om hans identitet utsatte hon honom för ett DNA-test och upptäckte att han var hennes förlorade son!

En otrolig historia med ett lyckligt slut.

via mundosorprendente

Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Gabriela Suarez är en av de mödrar som fallit offer för ett hemskt brott: Kidnappning av minderåriga. Hennes son hämtades och fördes bort av en kvinna i förvirringen i en förskola. Hela grannskapet mobiliserades för att hitta det förlorade barnet. Men till ingen nytta. Hans fall följdes, en tid, av polisen, som dock inte kom fram till något. Och trots att Gabriella var utom sig av oro och smärta, ville hon inte ge upp. Efter att ha anställt flera privatdetektiver fortsatte hon att söka efter sin son Tomàs i flera år.

År av smärtsam väntan, falsklarm och möten med hemska människor som bara försökte pressa henne på pengar.

Den här mamman var så besatt av denna händelse att hon började arbeta på föreningen för försvunna barn. Det var just genom att delta i den miljön som hon kom i kontakt med några övergivna barn, föräldralösa barn och barn vars föräldrar var i ekonomiska svårigheter. Och det var just här som hon lärde känna en pojke på 13/14 år vid namn Tomàs, en mycket känslig tonåring som alltid stod lite vid sidan av de andra barnen och föredrog att teckna istället för att leka med sina jämnåriga.

Relationen mellan Gabriela och pojken blev alltmer nära och intensiv. Suarez började följa Tomàs i alla hans aktiviteter. När hon hörde trettonåringen sjunga en traditionell klagolåt som var typisk för hennes hemtrakter, undrade hon hur det kunde komma sig att pojken kunde känna till den så bra.

Denna fråga ledde till att hon började utforska hans ursprung och lämnade även in en DNA-test. Och tack vare den testen upptäckte Gabriela att han var hennes son!

Ett "omöjligt" möte, en otrolig berättelse om en underbar upptäckt. Kidnapparen arresterades och internerades på ett vårdhem, och Tomàs har återfunnit all tillgivenhet hos sin biologiska familj.

Advertisement