x
Trött på att din partner drar i täcket?…
Den här bloggaren återskapar kändisars överdrivna bilder och utstyrslar - 15 parodier som kommer att få dig att kikna av skratt En mamma råkar lägga upp sin son till försäljning istället för soffan:

Trött på att din partner drar i täcket? Ett företag skapar det "oändliga täcket" så att du slipper frysa

06 December 2021 • Av sofia
947
Advertisement

Räck upp handen om du aldrig haft nattliga problem med sängfilten och din partner. Många kommer redan att ha förstått situationen vi beskriver väl: du vaknar mitt i natten med en känsla av kyla på dig och upptäcker att din partner, på andra sidan sängen, har tagit hela filten för sig själv, lämnar dig faktiskt upptäckt.

Det är ingen trevlig känsla, eller hur? Särskilt under vintermånaderna då temperaturen är kallare kan en mycket vanlig situation som denna förvandlas till ett riktigt problem, till den grad att det skapar konflikt och missnöje i paret. Ett brittiskt företag som tillverkar madrasser och sängkläder har dock bestämt sig för att försöka hitta en lösning på just detta problem. Hur? Med hjälp av en prototyp av en teknisk säng som är utrustad med ett bokstavligt talat "oändligt täcke". Ja, du läste rätt: med detta tillbehör behöver ingen av er oroa sig för den andras bekvämlighet eller för den andras plötsliga rörelser i sömnen. Blev du nyfiken?


Who needs this? 😂

Pubblicato da The Mirror su Mercoledì 18 dicembre 2019

Företaget i fråga heter Simba Sleep och de har arbetat fram en prototyp som verkligen skulle kunna sätta stopp för de nattliga problemen för många människor som sover tillsammans i samma säng. Om du är trött på att någon rycker av dig täcket, eller om du är trött på att behöva försvara dig från din partner som på något sätt har känt sig "bestulen" på sitt täcke, kommer du med detta system av "oändligt täcke" att kunna lösa det problemet.

Experterna på Simba har faktiskt skapat ett extra stort täcke, som förs genom speciella roterande metallstänger placerade precis under sängen. På så sätt blir man aldrig utan täcke vare sig man ligger på den ena eller andra sidan av sängen. Enkelt förklarat roterar täcket runt den undre delen av den här sängen, lindad runt den som ett slags gigantiskt bälte, vilket gör att paret som sover i sängen aldrig blir utan täcke.

Och när det gäller rengöringen av täcket så har teknikerna på Simba till och med utstuderat ett system som tack vare vattenånga garanterar att sängen alltid är hygieniskt ren. Kort sagt: en säng som, om den installeras i ditt sovrum, skulle kunna lösa ett stort antal problem, diskussioner och missnöje. I dagsläget är det enbart ett högteknologiskt projekt utan någon garanti ännu för att produkten kommer att komma ut på marknaden till försälning, men vi är säkra på att många människor skulle gilla den och vem vet om vi i framtiden skulle kunna se denna säng i människors hem!

Vad tycker du? Skulle du köpa den?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack