Hon hittar en glömd biljett från 2017: nu måste hon betala 36.000 $ för parkering (+VIDEO)

av Titti Carlberg

26 Oktober 2021

Hon hittar en glömd biljett från 2017: nu måste hon betala 36.000 $ för parkering (+VIDEO)
Advertisement

Var och en av våra handlingar har en konsekvens: vid en viss ålder bör vi känna till dem alla, men det är inte alltid att man gör det, särskilt inte när man bevittnar episoder som den vi ska berätta om. Huvudpersonen är en mexikansk TikTok-användare, känd som Shey Flores, som vill dela med hela världen det som hände henne.

Hennes historia börjar redan år 2017: det var då hon bestämde sig för att göra en sak, som det med lite mer framförhållning, hade varit bättre att undvika. Hon råkade glömma att betala en parkeringsavgift, nu har hon en räkning på en rejäl summa: en siffra som motsvarar värdet på en bra bil"

via Newswep

Låt oss erkänna det: ingen tycker om att behöva betala parkeringsplatser, särskilt inte på de parkeringsplatser som hör till köpcentren. Så, Shey bestämde sig den 30 april 2017 för att lämna Plaza Universidad, i Mexiko City, utan att betala det belopp som var för hennes parkering, efter sin shopping. Vi vet inte hur hon gjorde, men vi vet att hon lyckades med det: hon fick en biljett när hon körde in i parkeringshuset, hon körde därifrån utan att betala för parkeringen och hon behöll biljetten.

Fyra år senare bestämde sig Flores för att göra ett experiment: efter att ha hittat den bortglömda biljetten, körde hon tillbaka till Plaza Universidad och stoppade in biglietten i parkeringsläsaren. Vem som helst skulle ha förväntat sig att få ett felmeddelande efter de många år som hade gått, eller åtminstone att biglietten var oläslig men istället fann apparaten att det var lämpligt att meddela Shey att hon hade en skuld på över 726. 757 pesos eller över 36.000 dollar!

Advertisement
at2am/Twitter

at2am/Twitter

Efter publiceringen blev videon omedelbart viral och väckte många reaktioner från användare som blev både roade och förvånade över den oerhört långa tid som mexikanaren hade haft sin bil parkerad vid köpcentret. Man undrar ju hur det var möjligt för henne att köra därifrån utan att betala 2017. Faktum är dock att hennes skuld verkligen är enorm och som någon påpekade, inte utan ironi, för att täcka den skulle hon behöva lämna bilen "i pant"...om det nu skulle vara tillräckligt!

Advertisement