Hon går till hundfrisören för att hämta sina hundar men när hon ser dem tror hon att de inte är hennes.

av Titti Carlberg

28 Maj 2021

Hon går till hundfrisören för att hämta sina hundar men när hon ser dem tror hon att de inte är hennes.
Advertisement

Många hundar behöver genomgå en trimning med mer eller mindre brådska. Ägaren kan inte alltid ge exakta indikationer till trimmaren och förlitar sig ofta på hans händer, hans råd och hans erfarenhet. Huvudmålet är att snygga till hunden, men vad händer när du kommer för att hämta din vän? En del personer får sig en fin överraskning eller, beroende på synvinkel, en obehaglig.

via itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

En ägare till två hundar har blivit viral på TikTok efter att ha delat videor och foton på sina hundar före och efter trimmning. Kvinnan äger två stycken Goldendoodles: även kända som Groodle, det är en korsning mellan Golden Retriver och pudel. Hon beställde en tid med trimmaren för att få sina fyrbenta vänner rengjorda och trimmade men spelade först in en video innan rengöringen för att jämföra före och efter.

Advertisement
itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

När kvinnan hämtade dem trodde hon inte sina ögon: eller snarare kunde hon inte tro att hundarna framför henne verkligen var hennes två Groodles: de var helt oigenkännliga. Vad som skulle ha varit en enkel rengöring visade sig vara en total omvandling och även de stackars hundarna verkade inte särskilt nöjda med deras nya look. Tidigare hade de en fin lockig och mjuk päls och lite fransig lugg som behövdes trimmas, när hon kom för att hämta dem såg de ut som en helt annan ras. All deras päls var bortrakad.

itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

Deras blick säger "detta är vad du bad om, och detta är vad du fick". Den mycket korta och roliga videon på TikTok har redan fått nästan 100 tusen like: en del personer har kommenterat att trimmaren inte kunde ha gjort annat än att raka av pälsen eftersom den rufsiga pälsen är svår att hantera, andra föreslår istället att ägaren ska borsta dem ofta. Trimmaren har inte gjort något misstag: hundarna som sitter i bilen är desamma som tidigare, och hoppet är att deras päls kommer att växa snabbt så att de snart kan återgå till deras vanliga utseende.

Advertisement