Om du lyckas hitta 387 gömd bland alla 337 kan det innebära att du har en syn som en falk

av Titti Carlberg

25 Juli 2023

Om du lyckas hitta 387 gömd bland alla 337 kan det innebära att du har en syn som en falk
Advertisement

Frågesporter fascinerar många människor, de uppmuntrar dem att sitta stilla och observera en bild tills de har hittat lösningen. Vanligtvis vill de som tar sig an dessa tester testa sig själva. De tar dem som en riktig utmaning mot sig själva, men framför allt mot tiden. Så fort de stöter på en gåta är deras önskan att hitta lösningen så fort som möjligt. De analyserar varje detalj, försöker ta reda på var det önskade föremålet kan döljas. De tittar och relaterar till bilden och när det handlar om matematiska frågor beväpnar de sig med uppfinningsrikedom för att komma fram till det rätta resultatet, men i visuella tester är hemligheten bara att titta på bilden och inte låta sig distraheras.

Advertisement
Om du lyckas hitta 387 gömd bland alla 337 kan det innebära att du har en syn som en falk - 1

I denna utmaning ska du sära på en massa tal. Faktum är att bilden visar siffror som upprepas många gånger, det vill säga 337.Bland dessa tal döljer sig 387. Det är inte lätt att se det, du måste titta noga på bilden utan att bli distraherad, bara på detta sätt kommer du att finna talet vi söker. 12 sekunder kan tyckas vara en kort tid, men det är den tiden som räcker för att titta på bilden och identifiera det dolda talet.

Testa dig själv, bara om du ger rätt svar inom den tid som krävs kan du säga att du har syn som en falk.

Advertisement
Om du lyckas hitta 387 gömd bland alla 337 kan det innebära att du har en syn som en falk - 2

Hemligheten är att flytta blicken över hela bilden och titta på den uppifrån och ned, från vänster till höger tills du ser detaljen. Den enda siffran som skiljer är 8 och mitt i en myriad av 3:or är den också komplicerad att hitta, men oroa dig inte, titta bara noga.

Det finns 208 siffror på bilden, ordnade i 16 rader och 13 kolumner, bland vilka döljs 387. För att lättare hitta det dolda talet är det bara att titta noga på mittensiffrorna i varje tal, istället för en 3:a ska det vara en 8:a. Det är enkelt, var bara uppmärksam.

Om du inte hittade den kommer vi att avslöja var den finns.

Om du lyckas hitta 387 gömd bland alla 337 kan det innebära att du har en syn som en falk - 3

Här ser du lösningen på denna test, inkräktaren finns på trettonde raden i fjärde kolumnen. Det räcker med att söka igenom varje kolumn

Det finns olika sätt att ge rätt svar, det hade också varit möjligt genom att observera kolumn efter kolumn eller rad för rad. Under den tid som krävs är det lätt att hitta talet 387. Det enda misstaget att inte göra är att gå vidare efter "ett ögonkast", men framför allt att inte låta sig distraheras, att ta de sekunderna som behövs för sig själv och hitta det dolda talet.

Lyckades du hitta inkräktaren.

Advertisement