Portad från en "all you can eat" restaurang för att ha ätit för mycket: "Han gömde mat i sina kläder" - Curioctopus.se
x
Portad från en "all you can eat" restaurang…
En psykolog förklarar 4 anledningar till varför människor tror på konspirationsteorier Om batteriet i din telefon tar slut fort, kan du prova dessa tips för att få det att hålla längre

Portad från en "all you can eat" restaurang för att ha ätit för mycket: "Han gömde mat i sina kläder"

03 December 2021 • Av sofia
2.505
Advertisement

Har du någonsin hamnat i situationer där det finns en nästan obegränsad tillgång till mat och att se människor runt omkring dig som utan alltför stor återhållsamhet och på ett obehindrat sätt har utnyttjat detta lite? Om du svarade ja, bör du veta att du inte är ensam. Och trots detta har du förmodligen ännu inte haft chansen att träffa den kinesiska mannen vi ska berätta för dig om idag, en riktig mardröm för vilken restaurangägare som helst på en plats där det bjuds på buffé eller "all you can eat"-meny.

Orsaken? Det beror helt enkelt på att denna man bokstavligen anklagades för att ha ätit för mycket, trots att han befann sig på en restaurang som erbjuder sina kunder "all you can eat". Det är i många fall en attraktiv och billig lösning för att äta, men när man läser den här historien inser man verkligen vikten av att begränsa sig. Något som de flesta människor gör, men inte Mr. Kang, vars girighet ledde till att han blev portad. Låt oss kika på vad som egentligen hände.

Ett och ett halvt kilo fläsk uppslukat på en gång, plus 4 kilo räkor vid sitt andra besök. Det här är vad den kinesiska mannen Kang som är huvudpersonen av denna hitoria som utspelar sig på Handadi Seafood BBQ Buffet i staden Changsha har "ställt till med". På grund av hans upprepade och nästan gränslösa hetsätningar har restaurangcheferna beslutat att vidta drastiska åtgärder.

Han blev inte bara utslängd från restaurangen, han förbjöds också att återvända. "Varje gång han kommer hit förlorar jag en massa pengar - sa ägaren till Handadi Seafood - när han dricker sojamjölk konsumerar han 20-30 flaskor, när han äter fläsk tar han hela brickan för sig själv och detsamma gäller för räkor, han till och med gömmer mat i sina kläder". En situation som blev värre och värre, tills Kang slutligen blev portad från restaurangen. En åtgärd som för honom inte alls var lätt att acceptera.

Advertisement

Det var faktiskt mannen själv som gjorde sin historia känd. Kang är en person som redan är ganska välkänd på webben, eftersom han jobbar med livestreaming på Youtube som, naturligtvis, är specialiserad på mat. "Att kunna äta så mycket är inte mitt fel - protesterade han - restaurangens attityd var diskriminerande mot mig, jag slösade inte på maten och detta har aldrig hänt mig på andra all you can eat-ställen".

Den märkliga historien spred sig snabbt i media runt om i världen och även om vissa har spekulerat i huruvida det skulle kunna vara ett reklamtrick, lyckades historien verkligen fånga människors uppmärksamhet. Vad tror du? Gjorde de rätt i att förbjuda honom från restaurangen?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack