Shoppinglista: hon skickar sin man till snabbköpet med en ovanligt detaljerad lista

av Titti Carlberg

26 Oktober 2021

Shoppinglista: hon skickar sin man till snabbköpet med en ovanligt detaljerad lista
Advertisement

Att shoppa kan vara en avkopplande och rolig tid eller en fruktansvärt tråkig och jobbig. Världen är delad i två olika fraktioner: de som älskar detta ögonblick och de som å andra sidan föredrar att klara sig utan. Hur som helst, oavsett om du tillhör den ena eller den andra kategorin, behöver vi alla en inköpslista som påminner oss om vad vi ska handla.

Tänk om vi berättade att även en inköpslista kan vara oväntat kreativ? En kvinna har, i en video som hon publicerade på TikTok, bevisat det för oss.

via adamxmelinda/Tiktok

adamxmelinda/Tiktok

adamxmelinda/Tiktok

Vi vet inte om kvinnan är särskilt noggrann eller helt enkelt inte litade på sin man, han kanske inte var van vid att handla själv. Hon hittade dock ett sätt att se till så att han fick med sig de produkter hon önskade sig. Kvinnan skrev en otroligt detaljerad inköpslista, med produktens namn och märke och med ett litet foto på den, fastklistrad vid sidan. Sedan, för att förhindra att mannen tappade bort sig bland affärens många gångar, ritade hon en liten karta och ringade in i rött där de produkter han skulle handla ligger.

Advertisement
adamxmelinda/Tiktok

adamxmelinda/Tiktok

Har du någonsin sett något liknande? Videon blev omedelbart viral och fick miljontals visningar, den har en tydlig och kort rubrik: "När jag ska skicka min man till affären". Kortfattat kan vi anta att kvinnan gillar att ha allt under kontroll eller att hennes man inte är van vid att handla eller, återigen, att han tidigare har köpt fel produkter, men det kan också vara så att videon helt enkelt är ironisk: behöver verkligen någon en så detaljerad lista med en karta? Kvinnan löste sedan alla tvivel och erkände att det hela var ett skämt och ett sätt att göra narr av det faktum att många män behöver vägledas av sina fruar. Trots detta förtydligande har många utrrtyckt sina åsikter mot kvinnan: "det går fortare för dig att skiljas från honom än att skicka honom till mataffären" eller "det går snabbare om du går och handlar själv".

Det var ett skämt, men någon kvinna eller man kan säkert få en idé om hur man kan undvika att få partnern att köpa fel produkter eller att undvika den från att gå vilse i mataffärens alla gångar.

 

Advertisement