Denna konstnär "leker" med solnedgången: 13 foton med en surrealistisk och romantisk charm - Curioctopus.se
x
Denna konstnär "leker" med solnedgången:…
Han har en gravsten på kyrkogården och begravningen redan betald men han lever fortfarande och är frisk: den bisarra historien om en 56-åring Ser du något mellan de svarta och vita linjerna? Testa dig själv med denna optiska illusion

Denna konstnär "leker" med solnedgången: 13 foton med en surrealistisk och romantisk charm

25 Juli 2021 • Av Titti Carlberg
5.862
Advertisement

Räck upp handen den som aldrig har blivit fascinerad av en vacker solnedgång. Den nedgående solen, med de färger och atmosfärer den skapar, har alltid varit en av de viktigaste inspirationskällorna för romantiska och nostalgiska miljöer där naturen erbjuder oss unika föreställningar.

Den fotograf och bildkonstnär som vi ska berätta om, vet säkert också något om det, som i sin konst alltid lyckas göra solen till en huvudperson, både på ett romantiskt och lekfullt sätt. Leker med den stjärna som lyser upp världen för oss, Sulabh Lamba skapar foton som det skulle vara en underdrift att definiera fascinerande. Redo att upptäcka dem?

Denna unga och begåvade konstnär kan "omtolka" solnedgågen på sitt eget sätt, och hans foton förmedlar en äkta känsla av lugn.

Solnedgången för Sulabh är en sann inspirationskälla, kanske hans största. Denna indiska konstnär gör mer än att bara fånga solen på ett enkelt fotografi: han leker med den.

Advertisement

Hur? På samma gång lätt och originellt: han "använder" den eldiga stjärnan som ett slags stöd för att utföra åtgärder mot silhuetterna som visas på bilden.

Du ser det genom att bläddra igenom hans foton. de mänskliga figurerna som Lamba skildrar definieras inte i detalj utan är bara silhuetter.

Dessa silhuetter lyckas att ha solen i händerna, att använda den för att utföra vissa saker, för att bära den, för att dela den med andra eller till och med för att hoppa på den.

Advertisement

Även om detta började som en hobby för Sulabh, är den här typen av fotografier idag hela hans liv.

Hans otroliga foton på solnedgången blev snabbt virala, har fängslat många och gjort dem mycket populära.

Advertisement

"Jag gillar solnedgången mer än jag gillar soluppgången - erkänner Lamba - den har alltid inspirerat mig och jag började skapa mina bakgrundsbelysta bilder med silhuetter, vilket gjorde solen till mitt motiv".

Och hans foton visar mycket mer än en enkel solnedgång. Vänskap, äventyr, glädje, sorglöst, ironi, surrealiskt och mycket annat: när man ser dem känns det verkligen som en annan värld, lätt och fantasifull.

Advertisement

"Jag är verkligen tacksam mot mina följare - fortsätter Sulabh - jag trodde aldrig att så många ville följa mig på min resa".

De vi visar er här är bara en liten del av Sulabhs samling: hans mycket populära konstnärliga och fotografiska verk visas på hans Instagramsida sulabhlamba6.

Det finns inga tvivel: den här mannen kan verkligen sin sak när det gäller foton av solnedgången!

Det är verkligen otroligt fascinerande foton, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack