Den här fotografen skapar spektakulära vattenskulpturer som ser ut att bli levande i händerna - Curioctopus.se
x
Den här fotografen skapar spektakulära…
Han vinner 80 miljoner dollar på lotteri under sin skilsmässa: han måste ge hälften till sin ex-fru En kvinna letar efter skaldjur och upptäcker

Den här fotografen skapar spektakulära vattenskulpturer som ser ut att bli levande i händerna

23 Juni 2021 • Av Titti Carlberg
380
Advertisement

Dagens teknik gör att vi kan njuta av praktiskt taget allt inom alla områden. Med rätt idé och en god dos kreativitet och fantasi kan man skapa verkligt unika verk. Fotografen Kyle Re Creative känner till det, som för några av hans bilder fick en stämningsfull idé.

Vad gör han som är så speciellt? Enkelt och samtidigt genialt: han förvandlar enkla vattenstänk till skulpturer som liknar kristall med igenkännliga och fascinerande former. Allt "kommer till liv" i händerna på en modell, som tack vare den unga konstnärens fantasi blir en slags trollkarl som lyckas visa oss det omöjliga. Är ni redo att upptäcka dess spektakulära vattenformer?

Kyle är en professionell fotograf som specialiserar sig uteslutande på bröllops- och cerimoniella bilder. De fotona, kort sagt, måste perfekt fånga personers mest minnesvärda stunder. Men den här unga konstnären är också en skicklig användare av fotoredigering.

Tack vare digital manipulation bstämde han sig för att göra ett enkelt och nästan uppenbart element som vatten att bli "levande". Således, hyrde han en modell, och förevigar vattenstänket hon har mellan sina händer och förvandlar dem till något fantastiskt och framförallt dechiffrerbart.

Advertisement

Mänskliga ansikten, hästar, geometriska och skulpturella former, händer och allt som hans fantasi antyder. Kyles fotoredigering är verkligen unik: det ser verkligen ut som att tjejen modellerar något som av naturen inte alls är smidigt.

Var och en av hans bilder erbjuder oss en originell och framförallt oväntad scen, som verkligen lyckas att transportera oss till en slags parallell dimension, fantastisk och nästan magisk.

Det räcker med att bläddra igenom den här fotografens webbsida eller Instagramprofil för att förstå hur skicklig han är med fotoredigering och med kamerans slutartid.

Advertisement

Kyle utmanar oss inte bara med sina vattenlevande skulpturer, utan erbjuder oss några fascinerande bilder från andra synvinklar. Personer som går på vattnet, extravaganta poser, och mycket mer.

Bland alla hans konstverk verkar det som att de med vatten är de som är mest gillade och favoriserade. Hans konstverk är verkligen imponerande.

Advertisement

Vad tycker ni om hans fotografier? Väcker de några känslor hos er?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack