11 personer som löst sina vardagliga problem på ett kreativt och kanske lite galet sätt - Curioctopus.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
11 personer som löst sina vardagliga…
21 foton som är så missledande att man behöver slänga mer än ett öga på dem för att förstå vad de föreställer Hon matar en hemlös katt i flera dagar, och upptäcker sedan att hon har fött 5 ungar i sin hydda

11 personer som löst sina vardagliga problem på ett kreativt och kanske lite galet sätt

Av sofia
8.388
Advertisement

Geni och galenskap är inte alltid så långt ifrån varandra. Vi blir medvetna om detta när vi står inför ett problem vars lösning verkar långt ifrån enkel. Ofta om man tittar noggrant, räcker det med bara lite kreativitet och - varför inte - till och med en nypa galenskap för att hitta lösningen.

Huvudpersonerna på de 11 bilderna som vi har samlat nedan vet detta mycket väl. Missförstådda genier? Visionärer? Uppfinnare? De är förmodligen alla dessa saker i ett... Det rör sig om människor som löser problem, är pragmatiska men samtidigt otroligt fantasifulla. Var redo att bli förvånad - och framför allt för att ha kul! - ta reda på hur de löste svåra eller obekväma situationer.

1. Om den elektorniska handtorken inte fungerar kan den bli en praktisk hållare för pappershanddukar….

2. Vem har inte råkat ut för en katt som varit lite för "nyfiken" på bakverken i huset? På det här sättet håller man katten på avstånd och håller tårtan färsk samtidigt!

image: Reddit/LyphBB
Advertisement

3. Vem har sagt att man bara kan sätta vinterdäck på bilar? Med de här skorna slipper du halka!

image: Imgur/Axeeel

4. Han kommer säkerligen inte att missa några aviseringar, men säkerheten är ju inte direkt på top...

5. Hur många gånger har det hänt dig medan du arbetat att en katt sätter sig på tangentbordet? Den här personen har gjort en låtsasdator till sin katt så att hon slipper bli avbruten när hon jobbar!

image: Pikabu/oragul
Advertisement

6. Det räcker med att ha några baskunskaper i fysik… för att jobba mindre. I det här fallet använder mannen sig av kommunicerande kärl.

7. Om toffelstölden blir ett allvarligt problem måste man ju hitta en värdig lösning

Advertisement

8. Sandaler med crampons, detta är verkligen en smart lösning om man vill klättra upp på en träpåle

image: Imgur/Axeeel

9. Den här gravida kvinnan skapade en säng som tillät henne att ligga på mage vilket ofta är praktiskt taget omöjligt i dessa fall!

Advertisement

10. En kanske inte helt seriös lösning för att undvika att gråta när man skalar lök, om det även är en snygg lösning får du avgöra...

image: Imgur/unti1x

11. Barnen är så beroende av telefoner och surfplattor att de hittar alla möjliga smarta lösningar för att kunna använda dem överallt...

Vad tycker du om dessa oväntade vardagsgenier? Har du någonsin fått en orginell idé för vilken du förtjänade att hyllas? Berätta i kommentarsfältet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack